Over DIGIT

Over DIGIT

DIGIT
digital gear in tourism

Een onderzoeksproject van de opleiding Toerisme en recreatiemanagement van Howest

DIGIT wil reisagenten ondersteunen in het gebruik van digitale tools in hun service naar de klant. We bevinden ons in een tijdperk waarin ‘mobile’, ‘online’ en ‘social’ niet meer weg te denken zijn. Toch blijkt dat een meerderheid van de kleinschalige Vlaamse reisbureaus nog weinig gebruik maakt van de nieuwe tools en mogelijkheden die het internet biedt.

Daarom reikt DIGIT de reisagent vier praktijkgerichte vormingsmodules aan. Op je eigen tempo maak je kennis met laagdrempelige (gratis of betaalbare en gebruiksvriendelijke) digitale tools en leer je ze gebruiken in de praktijk.
Elke tool kadert in een specifiek thema: klantentevredenheid, CRM, aantrekkelijke offertes of storytelling. Elke vormingsmodule bestaat uit: een inleiding die het belang van het onderwerp aankaart, een aantal praktische tips en uitleg over hoe je met de tool aan de slag gaat. 

Partner in dit project is de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus. Samen met onze gebruikersgroep helpen zij het project mee sturen, zodat de vormingsmodules relevant en nuttig zijn voor de sector.

Contact

aDres


Opleiding Toerisme & recreatiemanagement

Howest - campus The Square

Luipaardstraat 12A

8500 Kortrijk

e-mail


digit@howest.be

Telefoonnummer


+32 56 23 98 60

DIGIT | digital gear in tourism
Opleiding Toerisme & recreatiemanagement
Howest
digit@howest.be

Copyright Howest Toerisme 2018